Çikolata ve Çikolata Master Şef

Master şefin elinde çikolatalarımız kat kat farklı lezzetlerle tasarlanıyor. Cocoas Master Şef / Kurucumuz ben Burça Yılmaz Mercan @burcayilmazmercan Chef İstanbul’da 10 yıl önce merakla heyecan ve istekle başladığım çikolata yapımı serüvenime MSA Academy, Viyana ve Roma’da aldığı workshoplar ve Callebaut Akademide Belçikalı Master şeflerden aldığım eğitimlerle sürdürdürdüm hala yurt dışı yurt içi yenilikleri takip etmeye devam ediyorum. Çikolata koleksiyonlarını kendi özgün yeni nesil geleneksel çikolata reçetelerimi oluşturuyorum. Sıfır şeker, ilave şekersiz artisan el yapımı çikolatalar mermer üzerinde soğutularak yapılan geleneksel teknikle üretiyoruz. 

Çikolata ve Çikolata Master Şef

Belçika çikolatası Belçika ‘dan Callebaut kuvertürleri ve Fildişi Sahillerinden, Madagaskardan, Perudan gelen kakao çekirdekleriyle kendi çikolatasını yapan Cocoas özel reçetelerinde Türkiye’nin eşsiz birinci sınıf hammaddeleri kuruyemişleri, meyveleri kakao, kakao yağı, kakao likörü (alkolsüz çekirdek özü), alkalize kakao ve birçok doğal çiçek bitki baharat özleriyle reçeteler hazırlıyoruz.

Artizan,vegan, propolis ve sağlıklı diet dostu fit çikolataların yanında karamel, guanduja, pralin ve yapay şeker kullanmadan çikolata koleksiyonları hazırlıyoruz.

Bu özel çikolata deneyimleri için online mağazamızı ziyaret edebilir bize aşağıdaki telefon ya da WhatsApp numaramızdan ve online mağazamızdan ulaşabilirsiniz.
Bloga dön