Cocoas Corner ve Mağazalarımız 2020

Cocoas Corner ve Mağazalarımız 2020

Cocoas, Kiosk konseptli ilk mağazasını Cevahir Alışveriş Merkezi Mecidiyeköy’de 4. katta 2018 yılında açtı. 

2018 yılında başladığımız büyüme yatırımlarıyla, Fildişi Sahilleri’ndeki zengin aromalı kakao çekirdeklerini çikolata hammaddesine dönüştüren Belçikalı Callebaut firmasının kuvertürlerinin yanı sıra Gana ve Peru'dan tedarik ettiğimiz kakao çekirdeklerinden bean to bar şeklinde ürettiği kuvertür çikolatalarımızdan yorumladığımız artisan ve vegan çikolatalarımız; Türkiye’nin eşsiz kuruyemiş ve  meyveleri ile ödüllü bal ve propolislerini bir araya getirdiğimiz iddialı eşsiz tatlarda special, artisan ve vegan truffelarımızın yanında vegan ve artisan tablet çikolata koleksiyonlarımızı fiziksel mağazalarımıza taşıdık.

 

Kurusu olduğum Cocoas markası ile 2011 Chef İstanbul’da başladığım MSA Mutfak Sanatları Akademisinde ileri seviye çikolata yapımı eğitimleri yanında Callebaut Academy’de dünyaca ünlü Belçikalı Master Cheflerle ileri seviye çikolata yapımı eğitimleri ile yeni tat ve lezzetleri ülkeme getirdim. Roma ve Viyana’da katıldığım çikolata workshoplarının yanı sıra çikolata üzerine birçok kitap ve araştırma okuduğum bu serüvenimde kendi çocuğuma gönül rahatlığıyla yedirebileceğim sağlıklı ve leziz çikolatalar tasarladım. Bu eşsiz Cocoas lezzetlerini doğal ve el yapımı yeniliklere açık ürünleriyle öne çıkan ve geniş ürün yelpazesine sahip uzman tecrübeli ekibiyle Cocoas çikolata markasını online mağazamızdan sonra perakendeye mağaza ve corner olarak taşıdık.

Cocoas İlk Mağazamız

Arya Store Tomtom Tasarım Sokak 

Beyoğlu 2018-2019

Cocoas, Arya Store Tomtom Tasarım Sokakta Tukutukum, Bloominbag, Hecha, Casahermanas markalarıyla ortak ilk mağazasını açtı. Aralık 2018’deki açılışımızda kızkardeşlik ruhumuza cemiyet hayatından birçok dostumuz  eşlik etti. #aryastore #cocoaschocolatistanbul #tukutukum #bloominbag #hecha #casahermanas #tomtomsokak

Cocoas’ın her an herkesin hayatına lezzet katma gayesi; ilk gün ki tutkusunu ve heyecanını hep taze tutarak çikolataların fabrika üretimi ile değil, geleneksel temperleme yöntemi ile üretildikten sonra mermerde soğuma süreci ile üretimin tamamlanması ardından siz değerli müşterilerimize Tomtom Mağazamızdan yüz yüze tadımlar yaparak ulaştı.

 

Çikolatalarımızda hayvansal yağ, katkı maddesi, glikoz şurubu, gluten bulunmayan vegan beslenme alışkanlıklarına sahip olanları da çikolatanın lezzetli ve sağlıklı hali ile buluşturmak için ürettiğimiz Vegan ürünlerimizi Tomtom mağazamızda sergiledik.

Mağazalarımız pandemi sürecinde faaliyetlerine ara vermiş olup, 2021-2022 yıllarında franchise tekliflerini değerlendiriyoruz.

www.cocoas.com.tr'den 7/24 sipariş almaya devam ediyoruz. 

Cocoas lezzetlerini önümüzdeki dönemde de Türkiye ve yurt dışında buluşturmaya devam edecektir.

 

 

Bloga dön